Jos näillä vinkeillä ei pillua irtoa netistä niin ei sitten millään

Okei, myönnä pois: Olet ihan vitun epätoivoinen.

Et kai muuten olisit eksynyt lukemaan blogia pillun vonkaamisesta netissä ellet oikeasti olisi todella puutteessa, ethän?

Mennään heti itse asiaan. Naiset ovat todella kummallisia olentoja, joilla on yliluonnollinen kyky haistaa miehen epätoivo seksin suhteen, jopa netissä. Tästä epätoivoa huokuvasta olemuksesta sinun on siis päästävä äkkiä eroon jos oikeasti meinaat saada pillua netistä.

Paras keino epätoivoisen luuseri-imagon karistamiseen on tehdä naiselle heti kättelyssä selväksi, että hänen vaginansa ei voisi vähempää kiinnostaa. Älä siis mainitse mitään seksistä tai anna huomiota hänen ulkoisille avuilleen. Jos kehut naisen ulkonäköä tyyliin “hyvät tissit” tai “timmi perse ;)”, olet ihan vitun kujalla ja voit jatkaa yksin runkkaamista jatkossakin.

Sensijaan että latelet samoja latteuksia kuin kaikki muutkin kiimaiset yksin tumputtajat, pyri hivelemään naisen egoa hieman sivistyneemmillä keinoilla. “Sulla on aivan ihastuttava hymy” tai “onpa valloittavan kauniit silmät” toimii satakertaa paremmin, vaikka loppupeleissä ne silmät eivät nyt niin hirveästi kiinnosta, kunhan vain pääsee mahdollisimman nopeasti pukille.

Vaikka tarkoitus olisi vain saada helppoa pillua netin deittipalstoilta ja vaikka nainen loppupeleissä olisi aivan samoilla linjoilla etsimässä vain kevyttä seksiseuraa netistä, edellyttää se silti tutustumista naiseen ja naisen luottamuksen voittamista. Anna hänen siis ymmärtää, että olet kiinnostunut hänestä ihmisenä, et kävelevänä pillutelineenä, johon haluat vain pumpata pikimmiten lastisi.

Hyvä. Olet pystynyt välttämään kaikki seksiin viittaavat kommentit ja keskustelun avaukset deittipalstalla (eriasia tietenkin, jos nainen ottaa itse seksin puheeksi) ja olet päässyt niin pitkälle, että on aika tavata kasvokkain. Älä nyt jumalauta kuse hommaa enää tässä vaiheessa, kuten niin moni amatööri pillun vonkaaja tuppaa tekemään. Panosta siistiin ja huoliteltuun ulkonäköön. Muista raikas hengitys äläkä missään nimessä ota sitä rohkaisuryyppyä ennen ensitreffejä.

Älä ehdota tapaamista suoraan sinun tai naisen asunnolle. Pyydä vaikka kahville tai muuta peruskauraa. Jos sovit treffit baariin niin valitse siisti baari ja asettele sanasi siten, että ehdotus näyttää alkoholin nauttimisesta huolimatta yhä edelleen tyylikkäältä. Miten olisi lasillinen viiniä? Drinksut töiden jälkeen? Ihan sama vaikka oikeasti olisitkin vannoutunut keskikaljan lipittäjä. Unohda se keskikalja treffien ajaksi.

Tässä kohtaa ollaan jo loppusuoralla. Naisten elekielestä on muuten todella helppo tulkita jo tapaamisen alussa, onko sitä pillua mahdollisesti tulossa myöhemmin vai ei. Haistele tilannetta rauhassa ja katso miten nainen reagoi lähestymiseen. Kosketa keskustellessanne naisen kättä, sipaise kämmentä ja muuta viatonta. Jos reaktio on positiivinen, onnittelut. Olet käytännössä jo aukaissut hänen haaransa. Tässä kohtaa vähän hitaammankin kaiffarin tulisi jo tietää, kuinka saattaa tapaaminen maaliin asti.

Pistetään tähän loppuun vielä lista sivuista, joilta sitä pillua kannattaa alkaa metsästämään ensimmäisenä. Listan löydät täältä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s